Kus on võimalik armurõõme nautida?

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Austraallased Tony and Julie Elwood maailma suurima reisilennuki sviidis
Austraallased Tony and Julie Elwood maailma suurima reisilennuki sviidis Foto: AP / Scanpix

Adrenaliini toodavad mitmed ekstreemsed alad, olgu see siis mägironimine, langevarjuhüpe või ringrajal kihutamine kiire autoga.

 

 

Omamoodi põnevust ja elevust tekitab ka seks ekstreemsetes kohtades ja tingimustes. Antud ala ei nõua suurt kogemust ja ettevalmistust, piisab vaid ettevõtmisest ja õige koha leidmisest.

Lugesin hiljuti, mida arvavad meelierutavast teemast Eeva.ee kasutajad ning millised on nende kogemused selles valdkonnas.

Kõikvõimalikud kasutajad on välja toonud ja proovinud palju ekstreemseid kohti.

Esineb täiesti avalikke ja rahvarohkeid kohti, kuid ka mõnevõrra privaatsemaid: baari taga, pargipingil, trepikojas, avalikus tualetis, vesiratta peal, puukuuris, meres, maja katusel, veekeskuses jne.

Tsiteerides üht kasutajat: «Õues - suvehommikul Peetri nimelise küla bussijaamas, kummipaadis merel kaldast mitte kuigi kaugel, vana sõjaväe vaatetorni otsas, tilkuva vihmaveeräästa all suvilas. Sees - metal- kontserdi ajal kõige tagumises reas.»

Ja tsiteerides üht teist kasutajat: «Rannas, autos (mis ei kuulund meile, nimelt olime maal ja tuli isu, jaanipäev, igal pool oli rahvas, sattusime mingi maja juurde, kedagi polnud kodus, hoovis oli mosse, proovisime kas uksed olid lahti...ja voilaa...olidki...).“

Esineb veel mitmeid kohti, kus Eeva.ee kasutajatel äkitselt kirg on peale tulnud: bussi tagaistmel, auto esiistmel, tagaistmel, pagasinikul ja pagasnikus.

Eriti meeldivad kogemused on kasutajatel aga suuseksiga liikuvas sõidukis: «Mulle meeldib musile autoga sõites (kui tema on roolis) suuseksi teha. Ta ise ütleb selle kohta, et paremat asja pole olemas.»

Kodus olevaid kohti eriti ekstreemseteks ei peeta, kui siis ainult olukordades, kus keegi pereliikmetest on iga hetk koju tulemas ja võib tõenäoliselt kirehoole peale sattuda.

Küll on sisetingimustes ekstreemsete alade alla aga liigitatud seks kontoris, kinos ja kontserdil.

Millised on Sinu ekstreemseimad kogemused?

Külasta meie foorumit ja anna teada!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles